CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Dariku Untukmu

Assalamualaikum .. Hai !

# Buat yang first time masuk sini, WELCOME to DUNIA MELODI AKU !

# Anyway, aku nak ucap TERIMA KASIH & SYUKRAN pada uols yang sudi jenguk & melawat ke sini.

# Buat yang sudi komen tu, terima kasih! *tunduk hormat

# Sekali lagi, SYUKRAN ya ukhti, ya akhi ..

# PLEASE ! Di sini adalah karya asli empunya blog. No COPYCAT allowed here!

Tuesday, October 15, 2013

Twenty Days GA By Syiera Firdaus

Assalamualaikum ..


SYARAT-SYARAT MUDAH
>> Follow dan like sponsor
>> Buat entry bertajuk " Twenty Days GA By Syiera Firdaus "
>> Copy dan paste banner dan backlink-kan
>> Tag maximum 2 blogger lain
>> Tinggalkan link entry anda di kotak komen entry ini sahaja

Pemilihan pemenang adalah Random !!


Aku DONE!! Korang bila lagi?


GOOD LUCK UNTUK SEMUA!

4 comments:

Eh? Syiera Firdaus said...

Terima kasih kerana sudi join.

Senarai peserta telah kuar. Jom check. Good luck btw :)

http://sayasyiera.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-twenty-days-ga.html

♫♪ ~ Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ said...

terimakasih :D

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Shawal singgah sini ye.. done follow.. jemput lah join GA shawal ni.. :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/giveaway-hujung-bulan-bersama-mohd-noor.html

nur farahain said...

Hye rakan blogger , Ain terjah dari segmen yang sama
BLOG AIN DISINI
GOOD LUCK!! NAK LANGSINGKAN BADAN?, KLIK SINI : JOM LANGSING BERSAMA ;)