CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Dariku Untukmu

Assalamualaikum .. Hai !

# Buat yang first time masuk sini, WELCOME to DUNIA MELODI AKU !

# Anyway, aku nak ucap TERIMA KASIH & SYUKRAN pada uols yang sudi jenguk & melawat ke sini.

# Buat yang sudi komen tu, terima kasih! *tunduk hormat

# Sekali lagi, SYUKRAN ya ukhti, ya akhi ..

# PLEASE ! Di sini adalah karya asli empunya blog. No COPYCAT allowed here!

Tuesday, October 15, 2013

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

Rasa teruja dapat join GA dari RedDelima ini ..

Assalamualaikum, peace upon you.




Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :



 syarat-syarat wajib : 


  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini











10 comments:

Miss Anonymous said...

Singgah sini,
Dari segmen yang sama,
Reddelima Giveaway Part 1 By Dunia sebenar Shida
Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
Gempak Giveaway Red Delima Di Nabilabiela.com

International Directory Blogspot said...

Hello I'am Chris From France!!
This is not a "spam"
Assalamuualaikum
You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
Blog Url
Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Happy Blogging
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●

International Directory Blogspot said...

Hello I'am Chris From France!!
This is not a "spam"
Assalamuualaikum
You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
Blog Url
Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Happy Blogging
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●

Kenit Cinonet said...

kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

mustika pena said...

MP singgah sini dari GA y sama :)
http://selendandangputihku.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

Zara Alisha said...

don follow.. dtg singgah dr GA yg sama
http://zaralisha.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

Atish Hashim said...

Assalamualaikum wbt, tak jawab dosa tau... blogwalking dr GA yang sama !!
Good luck hokayy sayangg :D

http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

husna zahidi said...

Assalamualaikum
berkunjung dari segmen yang sama..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

goodluck ye!! =)

Shida Radzuan said...

salam :) thanks sbb sudi join dan support GA ini..Inshaallah pemenang shida akan umumkan dlm msa tdekat ni, selalu singgah blog shida k untuk tdk tlepas hadiah-hadiah yg smmgnya awesome ni :)

gudluck :)

yg ikhlas : Shida Radzuan
Blog : www.duniashida.com

Reddelima Giveaway part 2 sedang berlangsung dan HADIAH UTAMA sebuah Percutian ke Pulau Satang Kuching, Sarawak secara percuma diberikan :) jgn lupa join ya :)

Amirah Azman said...

PROMOSI TUDUNG PLAIN KANGGARO..DAPATKAN SEKARANG ! HARGA SEHINGGA RM6 SEHELAI
http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/10/promosi-akhir-tahun-tudung-bawal-plain.html