CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Dariku Untukmu

Assalamualaikum .. Hai !

# Buat yang first time masuk sini, WELCOME to DUNIA MELODI AKU !

# Anyway, aku nak ucap TERIMA KASIH & SYUKRAN pada uols yang sudi jenguk & melawat ke sini.

# Buat yang sudi komen tu, terima kasih! *tunduk hormat

# Sekali lagi, SYUKRAN ya ukhti, ya akhi ..

# PLEASE ! Di sini adalah karya asli empunya blog. No COPYCAT allowed here!

Sunday, November 13, 2011

Perasmian Blog Lakaran Hati by Datin Paduka

Assalamualaikum...

Short entry tonight. Blog join CGL ni akan diganti dengan blog karya istimewa by cik nn aka Datin Paduka Naurah Nawwarah. o yeah ! so suwit la i ni kan? hoho


Lihatlah dunia . nn juge mampu untuk terus mengembangkan bakat yang ade. insyaALLAH. tanpa anda siape lah saye (ohh statement paling ohsem bebeyh . kahkahkah)

anyway. ni blog number 2 yang akan digunapakai untuk melancarkan album kedue, ketige keempat dan seterusnye mengembangkan segale bakat yang terpendam, bakat istimewa yang nn ade selame beberape tahun yang lalu.

oh yeah ! sangat ohsem kan ayat tu. clapclapclap pliss . ye yeah !

kalo rajin-rajin bace lah karya akan datang nn ni ye.. di mane?

Hanye di MELODICINTAHATI.BLOGSPOT.COM .. Welcome !

LC : nn teruja yang amat ! nantikan kemunculan single i ye. hoho. **merepek lagi.

1 comment:

Eyra Rizal: Your MUA said...

GROOMING CLASSSS!!!!!
NORMAL RM100
STUDENT: RM85 (ONLY VALID WITH STUDENT ID)
DATE: 19 NOVEMBER
VENUE: EYRA RIZAL BEAUTY STUDIO, NO 42-1A, JALAN PAHAT J15/J, KOMPLEKS AUTOMOBIL, SEKSYEN 15, SHAH ALAM
...
HOW TO REGISTER:PM ME
(SMS) 016-2128740 (EYRA RIZAL) OR PM AT (FB) EYRA RIZAL
LIMITED SEATS!!!

SYLLABUS:
FACIAL CARE
MAKEUP TECHNIQUES, TIPS & TRICKS
FASHION, ACCESORIES, SHAWL & HAIRDO TUTORIAL
SHOPPING SESSION
Q&A
AND MORE!!!!

BOOK YOUR SEATS B4 17/11